- Дата и час: 23 Ное 2024, 18:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Служебна защита
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Служебна защита
Назначена съм за служебен защитник по едно изпълнително дело още през март 2007г.Длъжницата беше зад граница,но преди два дена се появи и започва да плаща месечни вноски по делото.Мога ли вече да си пусна отчет или трябва да чакам постановлението за прекратяване на делото,което ще е кой знае кога като имам предвид,че дълга е близо 10 000лв.?
[i][b]Истината, само истината, но не цялата истина![/b][/i]
http://dragneva.com/
http://dragneva.com/
- veda_iv
- Потребител
Всъщност акт не ЧСи няма да Ви помогне да направите отчет.
Доколкото помня по изпълнителните дела съдия при районне съд назначава служебен защитник, така че трябва акт на този съдия.
Другото което мога да посъветвам е да искате частично изплащане по Наредбата ако делото продължава повече от шест месеца-вижте там.
Пък и защо да ви освобождават, така ще получите само частично плащане.
Искайте си заплащане ако са изминали 6 месеца с отчет и като приключи производството за останалите суми или след още шест месеца. То вие си решавате, но аз веднъж поисках да ме освободят пък съдът се заинати, защото е по-лесно да бъде откриван вече назначения защитник вместо длъжника, дето пак може да изчезе и отказа да ме освободи.
Доколкото помня по изпълнителните дела съдия при районне съд назначава служебен защитник, така че трябва акт на този съдия.
Другото което мога да посъветвам е да искате частично изплащане по Наредбата ако делото продължава повече от шест месеца-вижте там.
Пък и защо да ви освобождават, така ще получите само частично плащане.
Искайте си заплащане ако са изминали 6 месеца с отчет и като приключи производството за останалите суми или след още шест месеца. То вие си решавате, но аз веднъж поисках да ме освободят пък съдът се заинати, защото е по-лесно да бъде откриван вече назначения защитник вместо длъжника, дето пак може да изчезе и отказа да ме освободи.
- pitasht
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|