начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

pravi li sa creditreform

pravi li sa creditreform

Мнениеот ivan mishev » 09 Юни 2004, 22:10

imam sklu4en dogovor s susu sofia kabel za predostaviane na televizionni programi chrez kabel.v dogovora e napisano 4e dogovora se schita za nevaliden ako abonata ne plati tri vnoski.nikude ne e napisano 4e ako ne sa plateni te shte budat turseni do izduljavane.sled 240 dni te tursiat duljimite si sumi 4rez creditreform.za izduljavane ili shte bude zavedeno delo i shte mi bude ponijen kreditnia reiting i to v mnogo krtatuk srok.sled kato do sega te ne sa me uvedomili za reshenieto si kakto i za iskaneto si te pravi li sa,a i drugo te otkude imat dostup do li4nite mi danni(adres, pulno imew it.n.)sled kato az pri podpisvaneto si sum napisul samo imeto i EGN-to.i ima li smisul dori samo za principa da se vodi sudebna bitka.blagodaria
ivan mishev

Re: pravi li sa creditreform

Мнениеот donna » 09 Юни 2004, 22:18

до колкото разбирам не си платил три вноски и по силата на съответната клауза в договора той се счита за развален на това основание , е в случая трите вноски ги дължиш , като заведат дело в съда това в никакъв случай не означава ,че ще ти падне кредитния рейтинг това от къде го измисли , ЕТН което си посочил в договора е лични данни , ако парите не са много плати им ги и се отърви от тях

ох защо си мисля че съдия изпълнителя трябва да е частен
donna
Старши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство