начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

HELP!!!Povtorno izdavane na izpulnitelen list

HELP!!!Povtorno izdavane na izpulnitelen list

Мнениеот T.Petkova » 06 Мар 2003, 19:55

Molja za savet! Az ne sum jurist i moje bi zaradi tova sum sgreshila. Pritejavam zapis na zapoved , s kojato predsedatel na kooperacia v ka4estvoto si na takav se zadulji s opredelena suma kum firmata mi. Na garba na zapisa toj se e zadaljil v ka4estvoto si na pora4itel ,4e otgovarja izcalo za plashtaneto na sumata po zapisa na zapoved ot licevata strana. Pri podavane na molbata v barzinata poiskah izdavane na izpalnitelen list samo sreshtu kooperaciata. Kooperaciata obache se okaza s mnogo zadaljenia i sega iskam da naso4a izpalnenieto li4no sreshtu nejniat predsedatel. Vaprosat mi e: vazmojno li e da izdam nov izpalnitelen list samo sreshtu predsedatelja kato fizi4esko lice, na osnovanie sashtata zapis na zapoved? Molja pomognete, imam mnogo kratko vreme za dejstvie ( i dano da e vazmojno).
T.Petkova

Re: HELP!!!Povtorno izdavane na izpulnitelen list

Мнениеот T.Petkova » 07 Мар 2003, 14:37

cl.247 ot GPK dostatachno osnovanie li e?A trjabva li da plashtam povtorno raznoskite?
T.Petkova

Re: HELP!!!Povtorno izdavane na izpulnitelen list

Мнениеот адвокатче » 09 Мар 2003, 15:59

Възможно е. Разноските ще платите отново.
адвокатче

Назад към Изпълнително и обезпечително производство