Здравейте, някой може ли да ми разясни каква е процедурата ако се спечели търг за недвижим имот. Аз спечелих една боксониера от такъв търг , внесох сумата в срок и вече 3 седмици чакам някой да ме извика да подпиша някакви документи.Кога ще стана собственик?
Какво ще ме посъветвате, да си взема ли адвокат?
С уважение:
В. Георгиева
- Дата и час: 23 Ное 2024, 18:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
публична продан
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: публична продан
Предполагам ,че става въпрос за постановлението за възлагане на имота ,то трябва да влезе в сила за да ви въведе съдия изпълнителя в имота ,освен това трябва да са платени таксите по прехвърляне на имота и вписване на постановлението .Обадете се най-добре на секретаря на съдия изпълнителя по телефона или идете на място за информация.
- донна2
Re: публична продан
Здравей те.
Доколкото разбрах, Вие сте обявена за купувач и своевременно сте внесли дължимата сума.В този случей, съдия-изпълнителя издава постановление с което ви възлага имота.За да бъде те въведени във владението на имота, трябва постановлението на съдия-изпълнителя, с което ви възлага имота да влезе в сила/тоест да не бъде обжалвано/, да заплатите таксите по прехвърлвне на имота и за вписване.
Най-добре отидете при съдия-изпълнителя, за да може по бързо да се задвижат нещата, защото системата ни е много тромова и става бавно.
Доколкото разбрах, Вие сте обявена за купувач и своевременно сте внесли дължимата сума.В този случей, съдия-изпълнителя издава постановление с което ви възлага имота.За да бъде те въведени във владението на имота, трябва постановлението на съдия-изпълнителя, с което ви възлага имота да влезе в сила/тоест да не бъде обжалвано/, да заплатите таксите по прехвърлвне на имота и за вписване.
Най-добре отидете при съдия-изпълнителя, за да може по бързо да се задвижат нещата, защото системата ни е много тромова и става бавно.
- kovachev
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|