начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Процедура при неплащана кредитна карта

Процедура при неплащана кредитна карта

Мнениеот dessisavina » 25 Май 2010, 14:21

Закъсах го много.Имам кредитна карта към ТиБиАй Кредит за 1200 лв,нямах възможност да плащам нищо месеци наред...Нямам доходи и не работя.Въпросът и молбата ми е да ме информирате дали ТиБиАй могат да ми изземат имота за такава сума-имам двустаен апартамент 60 кв. в края на града,в който живея с децата си сама,тъй като имам и друг имот-етаж от къща,който ползва баща ми,и е в мизерен вид.Но все пак ...този етаж се води на мое име,както и апартамента.И какво могат да ми вземат,тъй като дори нямам кой знае колко ценни вещи...Страх ме е за апартамента.Имам опел кадет-на 20 год.-могат ли да го вземат?Моля ви,кажете ми нещо..
dessisavina
Нов потребител

Re: Процедура при неплащана кредитна карта

Мнениеот pbp_bg » 31 Май 2010, 23:45

Най-добре идете при ТиБиАй, обяснете ситуацията и поискайте отсрочка за закъснелите плащания. Опитайте се да се разберете за по-ниски вноски докато сте без работа, а после - ще увеличавате. Побързайте, докато кредитът не е станал съдебен, защото става по-сложно и по-скъпо.
Успех!
Aut inveniam viam, aut faciam
pbp_bg
Младши потребител

Re: Процедура при неплащана кредитна карта

Мнениеот lubata » 04 Юли 2010, 17:47

Имам питане!!!!!!!!!!!!!!!! Пак е свързано с банките. Искат да издадат изп.лист за необслужване на кредитна карта. Истината е, че преди три години ми източиха картата и започна ходене по мъките с банката- 6 месеца спорихме кой е крив и кой прав. Накрая се разбрахме те да поемат 50% от липсващите пари, а аз другите 50%. Поисках да ми изпратят писмено това наше споразумение, но и до днес чакам. Преди една седмица научавам, че искат да се издаде изп.лист.Най- лошото е, че съм изхвърлила всички документи- минаха три година и реших, че банката си е признала вината и няма да ме занимава с това повече. Какво да правя сега?lubata

lubata
Нов потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство