- Дата и час: 27 Ное 2024, 17:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Процедура при неплащана кредитна карта
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Процедура при неплащана кредитна карта
Закъсах го много.Имам кредитна карта към ТиБиАй Кредит за 1200 лв,нямах възможност да плащам нищо месеци наред...Нямам доходи и не работя.Въпросът и молбата ми е да ме информирате дали ТиБиАй могат да ми изземат имота за такава сума-имам двустаен апартамент 60 кв. в края на града,в който живея с децата си сама,тъй като имам и друг имот-етаж от къща,който ползва баща ми,и е в мизерен вид.Но все пак ...този етаж се води на мое име,както и апартамента.И какво могат да ми вземат,тъй като дори нямам кой знае колко ценни вещи...Страх ме е за апартамента.Имам опел кадет-на 20 год.-могат ли да го вземат?Моля ви,кажете ми нещо..
- dessisavina
- Нов потребител
Re: Процедура при неплащана кредитна карта
Най-добре идете при ТиБиАй, обяснете ситуацията и поискайте отсрочка за закъснелите плащания. Опитайте се да се разберете за по-ниски вноски докато сте без работа, а после - ще увеличавате. Побързайте, докато кредитът не е станал съдебен, защото става по-сложно и по-скъпо.
Успех!
Успех!
Aut inveniam viam, aut faciam
- pbp_bg
- Младши потребител
Re: Процедура при неплащана кредитна карта
Имам питане!!!!!!!!!!!!!!!! Пак е свързано с банките. Искат да издадат изп.лист за необслужване на кредитна карта. Истината е, че преди три години ми източиха картата и започна ходене по мъките с банката- 6 месеца спорихме кой е крив и кой прав. Накрая се разбрахме те да поемат 50% от липсващите пари, а аз другите 50%. Поисках да ми изпратят писмено това наше споразумение, но и до днес чакам. Преди една седмица научавам, че искат да се издаде изп.лист.Най- лошото е, че съм изхвърлила всички документи- минаха три година и реших, че банката си е признала вината и няма да ме занимава с това повече. Какво да правя сега?lubata
- lubata
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|