Моля колегите,работещи с ЧСИ в гр.Бургас да ми препоръчат на лични бележки някой колега ЧСИ,на когото му се занимава с дело за издръжка.
След близо 6 месеца отлагания и разтакавания най-сетне съда осъди "таткото" ,който е собственик на бургаска фирма с добри приходи,но не искаше да си плаща издръжка на детето си,която в размер на 70 лв.си е напълно символична.
Не познавам Бургас,още по-малко пък колеги от там,за това моля да ми се даде някаква насока.Предпочитам делото да го пусна там,за да съм сигурен,че ще се движат нещата малко по-ускорено.А пък имам и да "си връщам" заради 6-те месеца потрошени нерви !!!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 18:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЧСИ-БУРГАС
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
- sarbijanac
- Активен потребител
- sarbijanac
- Активен потребител
Здравейте!
Аз лично съм чувала много добри отзиви за ЧСИ Ивелина Божилова, така че искрено ви я препоръчвам.
Аз лично съм чувала много добри отзиви за ЧСИ Ивелина Божилова, така че искрено ви я препоръчвам.
- milenaaa
- Потребител
Ако искаш сериозен ЧСИ - Тотко Дончев Колев, Рег № 708, Бургас, ул.”Александър Велики” №2, ет.1, ап.2, (зам. председател на камарата на ЧСИ)
Друг с който работя, е Янко Вълков Бъчваров, Рег № 709, Бургас, ул.”Демокрация” бл.166, ет.4, вх.2 - същия е с много стаж като СИ.
Двамата ще ти свършат работа.
Аз имам добри впечатления от ДСИ в Бургас, но както си прецениш.
Друг с който работя, е Янко Вълков Бъчваров, Рег № 709, Бургас, ул.”Демокрация” бл.166, ет.4, вх.2 - същия е с много стаж като СИ.
Двамата ще ти свършат работа.
Аз имам добри впечатления от ДСИ в Бургас, но както си прецениш.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|