начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Искат да ми вземат мазето

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Искат да ми вземат мазето

Мнениеот nenkow » 03 Дек 2009, 11:35

Здравейте,

Имам следния проблем.

Притежавам боксониера в 5 годишна сграда във варна. При нанасяне, бяхме един от първите живущи и строителят ни даде едно мазе, като дори ги номерира с боя пред нас, указвайки кое е нашето.

От скоро домоуправителя твърди, че това мазе не е мое. Дори ходил в общината и изкарал някакви скици.

Бихте ли ми казали по какъв начин може да се установи дали това е моето мазе и ако не е, как да разбера кое е мое. Всички вече са заети и никой не е повдигал въпроса. Само домоуправителя, който не е пряко засегнат.

Благодаря Ви предварително
nenkow
Младши потребител

Re: Искат да ми вземат мазето

Мнениеот sunrise » 03 Дек 2009, 11:43

Ваше мазе е това, което е посочено в нотариалния Ви акт.
sunrise
Активен потребител

Re: Искат да ми вземат мазето

Мнениеот legal08 » 03 Дек 2009, 11:57

Прочетете си нотариалния акт, там трямва да е описано с номер, квадратура и граници.
legal08
Нов потребител

Назад към Етажна собственост