начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Възможно ли е блокиране на решение взето с мнозинство в блок

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Възможно ли е блокиране на решение взето с мнозинство в блок

Мнениеот ARABEL » 01 Яну 2008, 19:23

Здравейте!Живея в жилищен блок на последния етаж.Мнозинството от собствениците взе решение за отдаване под наем на 10кв.м от покрива за поставяне на излъчвателна антена.Аз като най потърпевш бях против защото съоръжението ще бъде поставено именно на моя покрив,над апартамента ми.Какви възможности имам да блокирам решението.Благодаря предварително!
ARABEL
Нов потребител

Мнениеот d_d » 01 Яну 2008, 21:48

Едва ли ще стане по този ред. По-скоро е налице нарушение на правото Ви на собственост и следва да се предяви иск по 109 ЗС, но няма да се оправите сам, потърсете адвокат
d_d
Потребител

Мнениеот d_d » 01 Яну 2008, 23:23

Ще се защитава собствеността върху жилището, а не върху общите части.
Наличието на високочестотно излъчване над нормите ще пречи на упражняването на правото на собственост.
d_d
Потребител

Назад към Етажна собственост