- Дата и час: 21 Ное 2024, 19:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
имот от майка ми
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
имот от майка ми
Майка ми продава имот,водещ се на нея, баща ми е починал. Сестра ми иска с парите от продажбата да си купи апартамент. Редно ли е? Как да постъпя, след като аз ремонтирах закупеното, търсих ..., продадох накрая
- suzy_4
- Младши потребител
Re: имот от майка ми
Да си купи. Не виждам лошо в това, че по този начин иска да похарчи пари.
- katerinakuch
- Активен потребител
Re: имот от майка ми
suzy_4 написа:Майка ми продава имот,водещ се на нея, баща ми е починал. Сестра ми иска с парите от продажбата да си купи апартамент. Редно ли е? Как да постъпя, след като аз ремонтирах закупеното, търсих ..., продадох накрая
Много неясно зададен въпрос - липсва почти цялата фактология. Каква собственост е този имот, кога е придобит, имало ли е наследяване - когато е починал баща ви ...
Това, което разбирам е - вие сте „инвестирали“ в подобрения на чужд имот. Но, ако нямате договорка за придобиване на „дялово участие“ - не може да претендирате за нищо!
Относно апартамента - сестра ви не може да го купи. Парите от продажбата ще ги придобие майка ви (като собственик) и вече тя, ще купи апартамента за сестра ви.
- jhoro
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|