начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Влязло в сила решение

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Влязло в сила решение

Мнениеот debilgates » 27 Окт 2008, 16:02

Здравейте!
Имам влязло в сила решение на Върховен съд да спазя нареждането на ДНСК за незабавно премахване на "незаконен строеж" - тоест остъкления от мен балкона,гледащ към двора.Моля помогнете ми - как да изляза от тази ситуация - не мога да рушна балкона,защото съм вложил много пари,труд и нерви.Как да се разбера с хората от общината или ДНСК да преразгледат становището си - при предварителното обжалване се оказа,че проверяващите от общината са меродавното мнение и от ДНСК така и не дойдоха на проверка.Опитах се да обясня,че само съм сложил дограма на балкона си - изобщо не ме излушаха.В последствие разбрах,че преписката е водена от служителка на общината известна с "вземането на рушвети"която вече е уволнена.За съжаление ми натресе толкова неприятности,че още не мога да се оправя.Та тази "служителка "съвестно докладва за случай на "незаконен строеж" и активът е готов - всички са доволни - вижте ние си вършим работата.
Ако някой има идея как бих могъл да се измъкна от тази ситуация - моля да ми помогне.
debilgates
Нов потребител

Re: Влязло в сила решение

Мнениеот Melly » 27 Окт 2008, 16:25

Влезлите в сила решения са задължителни за изпълнение :!:

Вие просто трябва да премахнете остъкляването, за да бъде възстановено предишното положение.
УСПЕХ!

П.П. Не търсете вина у другите. Извършили сте действия, не по установения законов ред.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 28 Окт 2008, 19:18

Не и ако се използват способите на ревизионното производство
advokat__nikolov

Мнениеот katerinakuch » 30 Окт 2008, 12:34

Какво чакате? Премахнете т.нар. "незаконен строеж".
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот sunrise » 30 Окт 2008, 12:38

Явно да се размине. Но имайте пред вид,че ако не го направите Вие, ще го премахне Общината за Ваша сметка.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот lex_master » 04 Ное 2008, 10:42

"Ако някой има идея как бих могъл да се измъкна от тази ситуация - моля да ми помогне."-чрез доброволно премахване на незаконния строеж. Решенията на съда са за да се изпълняват, а не да се заобикалят.
lex_master
Нов потребител

Назад към Административно право