начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

Решение на Административния съд

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Решение на Административния съд

Мнениеот debilgates » 15 Яну 2008, 15:29

Искам да попитам нещо.След получаване на решение на административния съд за отхвърляне на жалба срещу ДНСК за премахване на "незаконен строеж",който всъщност е остъкляване на тераса какво би могло да се случи.Предписанието е да се премахне строежа.От ДНСК няма представители на делото,но бдителните съседи ровят и не престават да следят развитието на нещата.Случаен архитект ми обясни,че малко хора си знаят правата и според чл.1 на конституцията - може и дабъркам члена - никой не може да влезе в имота и принудително да разруши остъкляването.Какво мога да направя и по-точно как.Ще обжалвам пред Върховен съд,тъй сато се налице множество процесуални нарушения - не е допуснат защитник по делото,не са се явили ответниците и ищецът е подал в законния срок болничен лист в деловодството.
Може ли някой да ми помогне със съвет?Благодаря предварително!
debilgates
Нов потребител

Мнениеот georgi07 » 15 Яну 2008, 15:47

"Случаен архитект ми обясни,че малко хора си знаят правата и според чл.1 на конституцията - може и дабъркам члена - никой не може да влезе в имота и принудително да разруши остъкляването" :lol:
Вие сигурно се шегувате.А като ви заболи зъб пак ли ходите при архитект.Ако заповедта влезе в сила от ДНСК ще премахнат строежа. Ако нямате адвокат си намерете.И пак повтарям-адвокат.Не архитект, строителен инженер и пр.
georgi07
Потребител

Назад към Административно право