начало

ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система

Дрегер или кръвна проба!

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Дрегер или кръвна проба!

Мнениеот gena_alexandrova » 17 Юни 2010, 13:04

Здрайвете!
Темата е доста стара, но я повдигам, за да споделя как се разиваха съвсем накратко разбира се нещата с нашия казус и да благодаря на тези, които ми дадоха съвет. Районният съд постанови условна присъда 3 месаца с 3 годишен изпитателен срок и 6 месеца лишаване от правоуправление. Днес мина първото заседание на възивната инстанция - окръжен съд и той е постановил отмяна, дано не бъркам точния термин, на осъдителната присъда на РС. Като се прибере приятелят ми ще разбера подробности и ще ги коментираме. Следва 15 дневния срок за протестиране от страна на прокуратурата.
Искам само да ви попитам - има ли вариант да се възобнови досъдебното производство и да се започне от начало. Все още не знам какво точно е изказал съда в мотивите си за отмяна на присъдата и ми се въртят разни варианти.
gena_alexandrova
Младши потребител

Предишна

Назад към Административно право