Имам въпрос на 24 05 2007г. направих катастрофа при която ми направиха акт .Когато отидох на 24 06 да си взема талона от КАТ София ми казаха, че ме лишават от право да управлявам 6 месеца.Книжката ми изгоря при катастрофата и не ми връчиха наказателно постановление.Имам връчени общо 47 точки.На 19 01 2008 отидох да си взема книжката и ми казаха ,че понеже не са ми връчили постановление ще ме накажат с още 6 месеца . Днес на 20 януари 2009 отидох и си платих всички актове, и ми връчиха копие от заповедта за отнемане на сумпс,сега трябва да се явя на психотест в ДАИ. Въпросът ми е какво трябва да направя след това
- Да се явя на опреснителен курс за да ми върнат част от точките или
-Да се явя на нов шофьорски курс
кое от двете
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- Дата и час: 25 Ное 2024, 19:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
отнемане на сумпс
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: отнемане на сумпс
След шест месеца отиваш в ДАЙ със заповедта, че ти е отнето СУМПС, полагаш психо тест, после курс в някоя автошкола/около двеста лева/ и след това с документите от положените изпити ти се вади ново СУМПС в КАТ
- dimichev
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|