- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
настаняване в общинско жилище
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
настаняване в общинско жилище
От 5 години съм регистрирана като нуждаещ се от жилище.Самотна майка съм с дете на 5г. и 10м.Предлагат ми да наема стая 15кв.м.с кухненски бокс,въпреки че на двучленно семейство се полагат от 25кв.м. до 40кв.м.жилищна площ,като според Правилника за прилагане на Закона за Общинската Собственост цитирам:"Жилищна площ е сборът от площите на помещенията в жилището с основно предназначение-дневни,спални,детски стаи и столови(без кухни столови) " .Молбата ми е, ако знаете да ми каже какви са процедурите за обжалване на настанителна заповед.Тъй като в общината ми бе обяснено, че ако откажа жилището ще загубя правата си...?Ще съм много благодарна за всеки съвет!
- ianica
Re: настаняване в общинско жилище
Zdraveite,
Bihte mogli da objalvate nastanitelnata zapoved po administrativen red – pred Oblastnia upravitel v 7-dneven srok ot vrachvaneto i, a sled tova eventualno I pred sada. Predpolagam che izhoda bi bil uspeshen za vas, osven ako obshtinata ne razpolaga s vazmojnostta da vi predostavi podhodiashto po-goliamo jilishte, koeto ne mi se viarva da e taka.Kato sa vi kazali, che ako otkajete jilishteto shte zagubite pravata si iavno sa imali predvid che samata zapoved za nastaniavane moje da bade otmenena ot organa, koito ia e izdal ako v ednomesechen srok ot vlizaneto I v sila /t.e. ot datata kogato fakticheski vi e predadeno jilishteto/ ne zaemete tova jilishte – ne se nanesete da jiveete v nego I ne podpishete dogovora za naem s obshtinata.Ako imate drugi vaprosi, shte se radvam ako moga da vi pomogna.
S pozdravi: adv. Yuliyan Dimitrov
Bihte mogli da objalvate nastanitelnata zapoved po administrativen red – pred Oblastnia upravitel v 7-dneven srok ot vrachvaneto i, a sled tova eventualno I pred sada. Predpolagam che izhoda bi bil uspeshen za vas, osven ako obshtinata ne razpolaga s vazmojnostta da vi predostavi podhodiashto po-goliamo jilishte, koeto ne mi se viarva da e taka.Kato sa vi kazali, che ako otkajete jilishteto shte zagubite pravata si iavno sa imali predvid che samata zapoved za nastaniavane moje da bade otmenena ot organa, koito ia e izdal ako v ednomesechen srok ot vlizaneto I v sila /t.e. ot datata kogato fakticheski vi e predadeno jilishteto/ ne zaemete tova jilishte – ne se nanesete da jiveete v nego I ne podpishete dogovora za naem s obshtinata.Ako imate drugi vaprosi, shte se radvam ako moga da vi pomogna.
S pozdravi: adv. Yuliyan Dimitrov
- advokat_
Re: настаняване в общинско жилище
blagodaria, shte potarsia pismoto v poshtata i shte vi otgovoria .
- advokat_
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|