начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

данък върхо продадено и отписано МПС

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

данък върхо продадено и отписано МПС

Мнениеот kicho68 » 15 Юли 2011, 13:36

Здравейте.Изневиделица ми се появи следния проблем на главата.Преди около десетина години имах кола,която продадох както си му е реда,с всички необходими документи с нотариална заверка.Сега след тези десетина години нещеш ли ми пристига писмо от данъчното,че трябвало в три дневен срок да отида и да се споразумея как да си платя някакви пари.В писмото не пише за какво точно става въпрос и аз смело отивам като си викам "сигурно е някакъв забравен фиш от КАТ".Да ама не,излезе една госпожа и ми вади една разпечатка и ми вика "дължите данък МПС за еди колко си време,за еди колко си пари".Аз на свой ред и казвам,че колата е продадена и съм я отписал още тогава и не знам защо да плащам,Тя ми казва,че при тях още се води на мое име и затова трябва да го плащам,или да донеса договора за покупко продажба.Да ама аз като никий не ме е потърсил толкова време и като знам,че съм направил каквото трябва съм го запилял някъде,най вероятно съм го изхвъркил.Не ми се иска да плащам,понеже някой, някъде не си е свършил работата.
kicho68
Нов потребител

Re: данък върхо продадено и отписано МПС

Мнениеот doxa » 15 Юли 2011, 16:03

направете една справка при нотариуса, може и да пази договора
Аватар
doxa
Потребител

Назад към Данъчно право