начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Майчинство и работа

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Майчинство и работа

Мнениеот helena » 26 Апр 2006, 20:17

Подписах трудов договор (изпитателен за 1 година) по чл.70, ал.1 на 26.09.05г. който изтича на 15.09.06г. сега забременях и ми се налага да изляза в майчинство. терминът ми е изчислен за 29.10.06г и незнам как ще продължат трудово правните ми отношения с работодателя.
Моля ,ако някой е запознат да ми каже какви са възможните варианти за мен .
Нека ако темата не е за подходящия раздел някой модератор да я премести.
helena
Нов потребител

Мнениеот monteskio » 26 Апр 2006, 20:48

Относно възможността за продължаване на трудовия Ви договор, както и за възможността за изплащане на обезщетение за бременност и раждане, както и за отглеждане на малко дете можете да прочетете повече тук: http://lex.bg/members/monteskio/

УСПЕХ!
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Назад към Трудово право