Наистина с тоя отговор много се смях, явно господина не е запознат с доста неща от трудовото право .
Ако не могат да връчат писмото с обратната разписка пощите ви го връщат като отбелязват непотърсено .
Ако се съобразиш с това становище може да си пишеш заповеди за дисциплинарно уволнение и да си ги връчваш до второ пришествие.
Много ясно съм написала как се процедира ,прочети отново цялата тема .
Преди доста време писахме една жалба до ИТ ,където работодателя беше уволнил всички дисциплинарно без въобще да връчи заповед /хората го молиха на крака да им ги връчи/имаше само отбелязване в трудовите книжки ,че и тях беше задържал , от съответната ИТ отговориха ,че трябва да се обжалва заповедтта за д. у-ние ,такава повтарям нямаше.
Писахме жалба до ГИТ и копие до Министерството на труда мисля /нямам точен спочен/ минаха около 2г. отговора се чака все още
Aко толкова се притесняваш да я уволниш тая работничка препоръчвам ти да си я държиш за талисман на заведението .
А и кой ви гарантира ,че тая работничка, ако разпише обратната разписка няма да я разпише с параф различен от тоя с който се е подписвала по документи при работодателя ,както и по документи и на други места ,вкл и подписа върху личната карта и в един момент,ако обжалва в съда , поиска експертиза да установи чии е подписа ........и какво ще установи тая експертиза сигурно ,че не е нейния ............ех опосност след опасност дебнат за д една обратна разписка
Вие сигурно ще поискате за свидетел пощаджията и той горкия като не си спомня нищо ,щото не е длъжен да помни физиономиите на всички дали ще си спомни че вашата хубавица е била тая дето се е разписала или не
- Дата и час: 25 Ное 2024, 00:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да врча Заповед за дисц.уволнение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Здравей Донна!
Да ти кажа честно решил съм да не я уволнявам дори и да се почви след два или три месеца.
Ще и предложа да покани хората от ОИТ да дойдат и да я уволнят. Това съвсем сериозно.
И извинявай че понякога съм малко груб.
чао и успех.
Да ти кажа честно решил съм да не я уволнявам дори и да се почви след два или три месеца.
Ще и предложа да покани хората от ОИТ да дойдат и да я уволнят. Това съвсем сериозно.
И извинявай че понякога съм малко груб.
чао и успех.
- emmill
- Младши потребител
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|