начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

препоръчайте ми адвокат

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

препоръчайте ми адвокат

Мнениеот elinor_gt500 » 03 Сеп 2014, 10:37

Моля, препоръчайте ми добър адвокат по наказателно право в Сф, става въпрос за досъдебно производство
elinor_gt500
Младши потребител

Re: препоръчайте ми адвокат

Мнениеот nihilist » 07 Сеп 2014, 11:00

Досъдебно производство , поне да бяхте написали за какво точно става въпрос .... има адвокати които са специалисти по наказателно право и се занимават с печелене на дела , други са специалисти по вадене под гаранция ..... конкретизирайте се ... може и да ви помогна и да ви насоча към определен адвокат. Също зависи дали искате скъпоплатен адвокат или някой който ще ви вземе парите ( ниска сума ) и ще си гледа работата през пръсти. Минал съм през какви ли не адвокати на които не им пука за клиента и гледат да му вземат парите ... но има и свестни адвокати които като захапят и не пускат докато не оправят проблема. Лежал съм в ареста няколко пъти и всеки адвокат който съм наемал ... излиза с големите обещания , че скоро ще ме извади от ареста ..... да ама нищо такова не се случваше.... накрая попаднах на един адвокат , при който ти каже.... до 20 дни си навън под домашен арест .. и го прави! Проблема е единствено , че вади само под домашен арест , но пък те вади на 100% стига да не е за убийство. Ако те интересува драсни ми един емайл ще ти дам кординатите му за да не правя реклама тук nihilistbg@abv.bg
nihilist
Нов потребител

Мнениеот elinor_gt500 » 13 Сеп 2014, 00:49

mersi, shte pisha. Stava vupros za advokat po nakazatelno pravo
elinor_gt500
Младши потребител

Мнениеот chinchilla » 22 Сеп 2014, 09:28

Какъв тип е престъплението?
Какъв адвокат търсиш - който да те извади от ареста ли, или такъв, който да се бори до финала на делото?
Едно време - дълги години ползвах услугите на Наталия Кръстева , но времето и вече мина, поколенията се смениха...Моето мнение е да се търси мла, току що завършил юрист, който още има хъс и стимул за работа, който захапва делото и си върши работата с кеф и иска да напарви добро име в средите. Другата крайност е да се наеме адвокат като Иво Найденов, да се изсипят 3 чувала пари и края все пак да не е сигурен.
И съвет - Не вярвай, когато ти кажат "спокойно, ще го оправим това" - това за мен е сигурен признак, че трябва незабавно да сменя адвоката. Вярвай, когато един адвокат изкаже обективно мнението си, независимо че то може и да не ти хареса и да не съвпадне с тоав, което ти искаш. Когагто един адвокат е реалист и парви всичко възможно, без да обещава и да дава напразни надежди. ...Начина на работа на Т.Симеонова мина мнооого отдавна.
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител

Назад към Наказателно право