Здравейте,
пиша Ви, защото не знам вече към кой да се обърна. Историята е следната...
След прекратяване на отношенията на майка ми с приятеля й се прибрахме и намерихме вратата на апартамента отворена и всичко вътре беше изпочупено и разхвърляно. Обадихме се на 112 и се оплакахме. Дойдоха органите на МВР и установиха, че нищо не може да се направи, защото на пръв поглед няма нищо откраднато. Както и да е..написаха констативен протокол и си тръгнаха. Този човек постоянно звъни по телефоните и заплашва! Сутринта станах и намерих стъклото на колата ми счупено и естествено отново звъннах на 112. Оказа се същия екип, който по-рано вечерта беше подробно запознат със случая. Извикаха ни до РУП, писахме жалба...Обяснихме, че знаем кой е, тъй като този господин през деня писа смс какво точно мисли да направи..и го направи! В момента сме затворници в собствения си дом, защото той постоянно звъни и заплашва, че ни чака, следи и тн.
Ще бъда много благодарна, ако ми кажете към кой трябва да се обърна и какво да направя, за да спре всичко това. От РУП ни казаха, че освен жалбата няма какво да се направи. Ясно, че ние не можем да сме затворени постоянно вътре от страх, че той ни чака и по-лошото не знаем какво ще направи този път.
Предварително благодаря на тези, които ще ме посъветват как да постъпя!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Психически тормоз и имуществени вреди!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Психически тормоз и имуществени вреди!
Майка Ви и нейния приятел бяха ли във фактическо съжителство? Освен това подайте жалба до прокуратурата, полицията обикновено не върши работа. Има унищожаване на имущество, а това си е престъпление.
- sunrise
- Активен потребител
Мне е живял постоянно у нас, а жалба направо в прокуратурата ли? По чл.84 ал.1 от НПК?
- mihajlovas
- Нов потребител
Не Ви е работа да се чудите по кой член. Отивате, пускате жалба като в нея разказвате всичко дума по дума. Искате входящ номер за да можете да следите как се развиват нещата в последствие. Прокурорите имат ангажимента да си слагат членовете от закона където трябважалба направо в прокуратурата ли? По чл.84 ал.1 от НПК?
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|