начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

Къде може да направим справка онлайн за СП

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Къде може да направим справка онлайн за СП

Мнениеот telecomche » 12 Авг 2014, 00:11

Интересува ме има ли линк къде може да направим справка онлайн за преписка по дознание в Специализираната прокуратура? Търсин но не намерих... в сайта на ПРБ не фигурира за справки на СП
telecomche
Младши потребител

Re: Къде може да направим справка онлайн за СП

Мнениеот ilian_todorov » 12 Авг 2014, 00:37

telecomche написа:Интересува ме има ли линк къде може да направим справка онлайн за преписка по дознание в Специализираната прокуратура? Търсин но не намерих... в сайта на ПРБ не фигурира за справки на СП

Я виж тук:
http://www.prb.bg/sp/bg/
ilian_todorov
Активен потребител

Re: Къде може да направим справка онлайн за СП

Мнениеот telecomche » 14 Авг 2014, 13:36

Не става в този линк. В колонката където да избираш видовете прокуратури няма Специализирана прокуратура. Затова попитах ако има друг някакъв сайт който аз не намирам....
telecomche
Младши потребител

Назад към Наказателно право