Здравейте,
имам следния проблем със своя бивша счетоводителка, която фалшифицира трудов договор и, без мое знание, назначава свой човек в моя фирма /ЕТ/ на висока заплата. Поради това сега нейните осигуровките за няколко години висят при мен. От 3 години съм подала иск за производство в районната прокуратура и чакам той да влезе в съда. Не знам какъв е срокът за досъдебно производство, но смятам, че това е прекалено дълъг период.
Въпросът ми е, какви действия да предприема сега?
Знам за молба, която трябва да се подаде в районната прокуратура, но не съм наясно с формат и други подробности.
- Дата и час: 27 Ное 2024, 01:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Срок/ове за досъдебно производство?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Срок/ове за досъдебно производство?
Какво имате предвид под "фалшифицира".? Изготвила го е и е вписала неверни данни, подправила е някакъв подпис или е изменила съдържанието на вече изготвен договор или нещо друго? Сроковете са инструктивни и могат да бъдат удължавани в зависимост от фактическата и правна сложност в конкретния случай. 3 г. обаче за този случай ми се струват доста (повече си го представям между 4 и 6 месеца). Да не пропускате нещо да кажете? Да не сте пропуснала някое съобщение, че е прекратено досъдебното? Коя молба имате предвид на края?
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
Re: Срок/ове за досъдебно производство?
Човекът е назначен по електронен път, чрез електронен подпис, без мое знание, а допълнително е съставен трудов договор с фалшифициран подпис, също без мое знание. Със сигурност не съм получавала съобщение за прекратяване на досъдебно производство и не се сещам за нещо друго, което да съм пропуснала.
Относно молбата, става въпрос за молба за информация по досъдебното производство - до къде е стигнало, дали не е стопирано, какви са причините и т.н., която се внася в деловодството на Софийска районна прокуратура.
Относно молбата, става въпрос за молба за информация по досъдебното производство - до къде е стигнало, дали не е стопирано, какви са причините и т.н., която се внася в деловодството на Софийска районна прокуратура.
- perin2
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|