начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Съмнение по банков превод

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съмнение по банков превод

Мнениеот fe2_vanio » 09 Фев 2013, 16:51

Здравейте и предварително благодаря.Ситуацията в която попаднах е следната.Мой ,,приятел'' със запорирани сметки ме помоли да му се преведат на моя сметка пари.Дадох си сметката, преведоха се парите, изтеглихме ги всичко 6.След около 2 седмици той заминал за чужбина и се заговорих с наш общ познат за случая.Тогава той ми каза ,,Ти луд ли си това са пари от измами, сега ти ще го отнесеш?''Поразпитах общи познати и те ми потвърдиха, че става въпрос за някакви измами :( Въпроса ми е, могат ли да ми търсят някаква наказателна отговорност в случая?Просто съм получил едни пари по моята лична сметка и съм ги изтеглил.Никъде в нищо не съм се забърквал...
fe2_vanio
Младши потребител

Назад към Наказателно право