Зависи къде са те спрели, за какво са те спрели, и дали в района, в който са те спрели има извършено деяние, подобно на това, за което си "проявен".
За всяко престъпление, идентично или сродно на това, за което си "проявен", могат да те задържат и да те проверяват.
За "горски" - без да попрочета, не знам. До скоро горските имаха идентични с полицаите правомощия, но ги орязаха ....
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Криминално проявен - Работа
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Криминално проявен - Работа
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
neuk11 написа:Някой може ли да ми отговори, защо при проверка личната карта на криминално проявено лице го задържат за 24 часа?
И може ли на криминално проявено лице да му дадат разрешително за оръжие и да работи като лесничей (горски). Завършил съм лесотехническа гимназия.
Забравих да спомена, че не съм сниман, нито са ми вземали пръстов отпечатък, нито пък ДНК анализ
Благодаря за вниманието!
Нямат основание да го задържат без да е направил нищо.
Няма пречки, щом е неосъждан и няма срещу него ДП.
Ти не си криминално проявен, ако горното е вярно. Нека док ме поправи, ако греша.
- ilian_todorov
- Активен потребител
Аз съм рецидивист. Многократно осъждан . Работа мога да намеря единствено с връзки.
4 години работих в заложна къща с оборотен капитал от около сто хиляди лева, които винаги са били в касата. При приятел естествено и оказано огромно доверие. До ден днешен сме приятели с въпросния ми бивш шеф и излизаме заедно да отморим. Махнах се, защото имало уж някаква наредба на БНБ, според която осъдени лица, не могат да работят с благородни метали и скъпоценни камъни . Не знам колко е истина, но шефа ми се беше притеснил . Напуснах, за да не го закопая без да искам ( все пак въпросната заложна къща е от 1994 година - втората в София. 2 години търсех работа и нямах късмет ( все пак съм хем осъждан, хем без образование ). Сега съм трета година касиер в една фирма - отново при приятел, или по-точно този е познат , знае ме от години и знае кога, как, какво съм вършил и колко съм бил по затворите. Отново ми е гласувано доверие, занимавам се с пари, сметки и освен това, пиша фактурите на ф-мата. Късмет, който не искам да ритам. Много от работодателите не искат да проумеят, че такива хора като мен, щом си търсят работа, искат да обърнат страницата и сме доста верни "кучета".
4 години работих в заложна къща с оборотен капитал от около сто хиляди лева, които винаги са били в касата. При приятел естествено и оказано огромно доверие. До ден днешен сме приятели с въпросния ми бивш шеф и излизаме заедно да отморим. Махнах се, защото имало уж някаква наредба на БНБ, според която осъдени лица, не могат да работят с благородни метали и скъпоценни камъни . Не знам колко е истина, но шефа ми се беше притеснил . Напуснах, за да не го закопая без да искам ( все пак въпросната заложна къща е от 1994 година - втората в София. 2 години търсех работа и нямах късмет ( все пак съм хем осъждан, хем без образование ). Сега съм трета година касиер в една фирма - отново при приятел, или по-точно този е познат , знае ме от години и знае кога, как, какво съм вършил и колко съм бил по затворите. Отново ми е гласувано доверие, занимавам се с пари, сметки и освен това, пиша фактурите на ф-мата. Късмет, който не искам да ритам. Много от работодателите не искат да проумеят, че такива хора като мен, щом си търсят работа, искат да обърнат страницата и сме доста верни "кучета".
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
-
chinchilla - Потребител
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|