- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мога ли да взема пробация?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Мога ли да взема пробация?
Здравейте искам да попитам нещо-ИМАМ УСЛОВНА ПРИСЪДА,ВЛЯЗЛА В СИЛА,В НЕГО ПЕРИОД ИМАМ НАРУШЕНИЕ И МИ ПРЕДЛАГАТ СПОРУЗОМЕНИЕ ПРОБАЦИЯ ОТ 6М.,(което спорузомение още не съм подписал),имам и още едно нарушение може ли да взема и от него пробация 2г.като двете пробации да се кумулират,като остане втората по голяма ?Благодаря предварително.
- tin444eto
- Младши потребител
Re: Мога ли да взема пробация?
Зависи какви са Ви нарушенията, а също и кога сте ги направили. Обикновено пробацията се дава, не се взема... Ако дадете повече информация, може и да обсъдим възможностите тук.
- sunshine_75
- Потребител
Re: Мога ли да взема пробация?
sunshine_75 написа:Зависи какви са Ви нарушенията....
По наказателния кодекс са...
sunshine_75 написа:Обикновено пробацията се дава, не се взема...
Напротив,всичко се взема.
Един познат стар наказателен адвокат така се изразява винаги: Да,да взеха по 3 години.Стефан взе 5 години;Петров също взе доста.
По кое дело питате,колега? Ааа,по онова Делян взе 6 години.Баща му взе 10
П.П. Какво нещо е,значи...като имаш за вземания...Може да ги прехвърлиш с цесия когато си пожелаеш Лошото е,че и за дарствена цесия,пак искат съгласие на цесионера.
- svettoslav
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|