начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Мога ли да взема пробация?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мога ли да взема пробация?

Мнениеот tin444eto » 07 Юни 2015, 18:51

Здравейте искам да попитам нещо-ИМАМ УСЛОВНА ПРИСЪДА,ВЛЯЗЛА В СИЛА,В НЕГО ПЕРИОД ИМАМ НАРУШЕНИЕ И МИ ПРЕДЛАГАТ СПОРУЗОМЕНИЕ ПРОБАЦИЯ ОТ 6М.,(което спорузомение още не съм подписал),имам и още едно нарушение може ли да взема и от него пробация 2г.като двете пробации да се кумулират,като остане втората по голяма ?Благодаря предварително.
tin444eto
Младши потребител

Re: Мога ли да взема пробация?

Мнениеот sunshine_75 » 13 Юни 2015, 08:25

Зависи какви са Ви нарушенията, а също и кога сте ги направили. Обикновено пробацията се дава, не се взема... Ако дадете повече информация, може и да обсъдим възможностите тук.
sunshine_75
Потребител

Re: Мога ли да взема пробация?

Мнениеот svettoslav » 13 Юни 2015, 14:18

sunshine_75 написа:Зависи какви са Ви нарушенията....

По наказателния кодекс са... :D

sunshine_75 написа:Обикновено пробацията се дава, не се взема...

Напротив,всичко се взема.
Един познат стар наказателен адвокат така се изразява винаги: Да,да взеха по 3 години.Стефан взе 5 години;Петров също взе доста. 8)
По кое дело питате,колега? Ааа,по онова Делян взе 6 години.Баща му взе 10 :lol:

П.П. Какво нещо е,значи...като имаш за вземания...Може да ги прехвърлиш с цесия когато си пожелаеш :) Лошото е,че и за дарствена цесия,пак искат съгласие на цесионера. :cry: :(
svettoslav
Активен потребител

Назад към Наказателно право