начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

намерих си работа, но ме задължаха с фас марихуана

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

намерих си работа, но ме задължаха с фас марихуана

Мнениеот varna88 » 23 Авг 2014, 09:20

Здравейте!
Много се надявам да ми помогнете с помощ относно много голям мой проблем
От 3 месеца търся работа и най-накрая намерих....НО онзи ден бях задържан за 24 часа за фас марихуана след което съдействах на властите и след точно час и половина ме пуснаха
Мисълта ми е понеделник , когато отида за бележка от следствието ще ми пише ли според вас ,че съм следствен , тъй като ми трябва за работа бележката
Благодаря предварително за информацията
varna88
Нов потребител

Re: намерих си работа, но ме задължаха с фас марихуана

Мнениеот Xitap » 26 Авг 2014, 15:18

Няма да излезе. В най-добрия случай де.
Xitap
Младши потребител

Мнениеот bludniq_sin » 27 Авг 2014, 09:46

зависи и от това каква работа си си намерил, т.е каква проверка точно ще правят.
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
bludniq_sin
Потребител

Мнениеот chadel » 27 Авг 2014, 14:56

Изкарай си свидетелство за съдимост и ако ти кажат нещо, направи се на луд и кажи, че не си ги разбрал :wink: Бележка от следствието, свидетелство за съдимост, то "почти" едно и също ;)
chadel
Потребител

Мнениеот georgiev_sfbg » 22 Окт 2014, 14:46

varna88 написа:Здравейте!
Много се надявам да ми помогнете с помощ относно много голям мой проблем
От 3 месеца търся работа и най-накрая намерих....НО онзи ден бях задържан за 24 часа за фас марихуана след което съдействах на властите и след точно час и половина ме пуснаха
Мисълта ми е понеделник , когато отида за бележка от следствието ще ми пише ли според вас ,че съм следствен , тъй като ми трябва за работа бележката
Благодаря предварително за информацията

:arrow: НЕ!

НК - Чл. 354а. (5) В маловажни случаи по ал. 3 и 4 наказанието е глоба до хиляда лева.
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Назад към Наказателно право