Здравейте!Имам два въпроса към Вас и се надявам да получа отговор
Първият е: Осъждан съм веднъж през 2009 г. за 8 месеца лишаване от свобода,след което през 2010 г. отново , но този път 3г. и половина лишаване от свобода.След колко години и по какъв начин мога да си изчистя това свидетелство тъй като никой не иска да ме вземе на работа,поне не и на договор?
Вторият ми въпрос е: Предстои ми пътуване до Турция,нямам забрана за напускане на страната, на границата след като най-вероятно ще видят ,че съм бил осъждан ще подлежа ли на някакви по-специални проверки,от останалите?
Благодаря Ви предварително!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ
1. 5 години след изтичане на последната присъда имате право на реабилитация по право, ако не сте се реабилитирал по право преди ( която обикновенно не се парви ). Затова се пуска молба до съда , в заседание да Ви реабилитират.
2. Пуска се молба до съответния Съд, за да ви отмени забраната за напускане
2. Пуска се молба до съответния Съд, за да ви отмени забраната за напускане
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
-
chinchilla - Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|