начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Наказват ли дисциплинарно прокурори, когато загубят дело?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Наказват ли дисциплинарно прокурори, когато загубят дело

Мнениеот doc03 » 26 Ное 2013, 00:16

Е, тук един пропуск, дребен.
Подканяне и покана - има разлика (особено ако е оформена като хората), ама де да знае човек ...

Ха, сега се сещам, че съм в същата хипотеза, ама ... не са се сетили да ми скроят капата

Добре де, колко пък са силни тия, и в коя прокуратура се занимват с такива смешки
... ама ... то и прокурорите имат роднини и са шуреи и баджанаци на някого, то е ясно.

Казваш, че имали връзки ... чак пък така да се излага магистрат ... де да знам ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот ilian_todorov » 26 Ное 2013, 00:31

doc03 написа:Е, тук един пропуск, дребен.
Подканяне и покана - има разлика (особено ако е оформена като хората), ама де да знае човек ...

Ха, сега се сещам, че съм в същата хипотеза, ама ... не са се сетили да ми скроят капата

Добре де, колко пък са силни тия, и в коя прокуратура се занимват с такива смешки
... ама ... то и прокурорите имат роднини и са шуреи и баджанаци на някого, то е ясно.

Казваш, че имали връзки ... чак пък така да се излага магистрат ... де да знам ...

Е, какво, нот. покана ли е трябвало да прати? :) Кой би го направил това и къде да я прати като не знае адреса къде са се преместили?
Ами доколкото знам имат влиятелни роднини в София, а делото е в Плевен.
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот ilian_todorov » 01 Апр 2014, 13:37

doc03 написа:Е, тук един пропуск, дребен.

Оправдаха го окончателно! :) Даже в СЗ от ОП не подкрепиха протеста на РП.
Следва дело по ЗОДОВ. Според теб да пуска ли жалба в Инспектората срещу прокурора или да си трае?
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот doc03 » 01 Апр 2014, 19:05

За какво точно ще се жали ? ... да не излезе кух сигнала само ...
Прокурорът обвинява по писмени данни, а делото е образувано по писмени данни на заявителя.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот ilian_todorov » 01 Апр 2014, 23:56

doc03 написа:За какво точно ще се жали ? ... да не излезе кух сигнала само ...
Прокурорът обвинява по писмени данни, а делото е образувано по писмени данни на заявителя.

Вероятно си забравил, че е бил изнудван да плати имуществото на пострадалите срещу прекратяване на делото. Проблемът е, че разговорът е бил на четири очи и едва ли ще може да бъде доказан.
ilian_todorov
Активен потребител

Предишна

Назад към Наказателно право