начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Административно наказание

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Административно наказание

Мнениеот ivobgv » 28 Фев 2013, 16:44

Здравейте, Въпроса ми е дали ще имам проблем с американското посолство за студенстка виза J1 при положение, че в досието ми има Административно наказание за кражба (300лв)
ivobgv
Нов потребител

Re: Административно наказание

Мнениеот kremen » 28 Фев 2013, 18:54

Ако това административно наказание Ви е наложено по чл.78а НК, в свидетелството Ви за съдимост, което ще Ви издаде служба "съдимост" при съответния Районен Съд в Република България, ще пише "неосъждан", но ще бъде отбелязано, че Ви е наложена глоба.
kremen
Младши потребител

Re: Административно наказание

Мнениеот ivobgv » 01 Мар 2013, 16:12

а ще пише ли за какво е наложена глобата? или само, че имам глоба
ivobgv
Нов потребител

Назад към Наказателно право