- Дата и час: 23 Ное 2024, 12:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА МЕ ОСЪДЯТ !
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА МЕ ОСЪДЯТ !
една вечер се запознах случайно с едно момиче пред една дискотека и реших да си я взема с мен качихме се в колата ми и си потеглихме супер спокойно но след 400 500 метра ме настигна една кола само едно лице което ме преследваше и ми правеше намеци да спра при което аз спях питах пичката дали го познава тя отговори не и си свалих прозореца и се обарнах към него за да разбера какво иска при което той ми крещеше че въпросната мацка която е до мен в колата ми му била откраднала часовника някакав си ролекс за 4500 Е обърнах се към нея и попитах вярно ли е тя ми отговори че не го познава и сигурно е пиян да си продължаваме и да не го слушам и аз си продължих при което той се обади на куки и ми даде номера на колата и малко по-напред ме спират и ме арестуват с обвинение за Грабеж след като обаче бях претърсен и не намериха нищо както в мен така и в колата ми така и в момичето с мен те ме отведоха в ареста питаха ме само къде е часовника бяха убедени че съм замесен а аз не знаех нищо след това ме откараха в затвора до делото защото не съм имал постоянен адрес говорим за италия адвоката ми ме изкара под домашен арес и вече 3 месеца си кибича вкъщи чакам си делото ВЪПРОСЪТ МИ Е МОГАТ ЛИ ДА МЕ ОСЪДЯТ ЗА ТОВА ПОНЕЖЕ СЪМ ЧУЖДЕНЕЦ В СТРАНАТА ИМ без доказателства без улики без нищо лошото е че куките са казали в обяснението си че съм се опитал да избягам което не е така но нали съм бг в италия гледат да ме закопаят с нещо. МОЛЯ АКО НЯКОЙ КОМПЕТЕНТЕН МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИ НЕКА ГО НАПРАВИ МОЛЯ Ще съм благодарен
- turboo
- Нов потребител
Re: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА МЕ ОСЪДЯТ !
И в Италия, и в България могат да ви осъдят, а могат и да не ви осъдят. Идеята да питате "ще ме осъдят ли" в интернет форум е абсолютно безмислено. Адвоката, който ви е "измъкнал" би трябвало да е на светлинни година пред тези, четящи поста ви в оценката на обстоятелствата, доказателствата и вероятните изходи.
Ако все пак очаквате някакъв смислен отговор, ще са необходими моноого повече детайли и ... обективност. Щот така като сте го разказали, дори и аз не се връзвам... "минавам пред една дискотека и забръсвам една мадама (българка, италианка, с или без досие?), после тръгнахме нанякъде (накъде?), някъв пич ни маха да спрем (къв се пада тоя, да не се окаче че татко му да е прокурор или шеф на камората?), след това някви полицаи ме спират и ме водят първо в ареста, после в затвора щот нямам постоянен адрес (а чий го дирите в Италия - на екскурзия или сте нелегално там?)"....
И дори и след тия подробности едва ли някой ще може да ви отговори на така конкретно зададения въпрос.
Ако все пак очаквате някакъв смислен отговор, ще са необходими моноого повече детайли и ... обективност. Щот така като сте го разказали, дори и аз не се връзвам... "минавам пред една дискотека и забръсвам една мадама (българка, италианка, с или без досие?), после тръгнахме нанякъде (накъде?), някъв пич ни маха да спрем (къв се пада тоя, да не се окаче че татко му да е прокурор или шеф на камората?), след това някви полицаи ме спират и ме водят първо в ареста, после в затвора щот нямам постоянен адрес (а чий го дирите в Италия - на екскурзия или сте нелегално там?)"....
И дори и след тия подробности едва ли някой ще може да ви отговори на така конкретно зададения въпрос.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Сигурно ще те осъдят, ако това е версията ти за случая, която си писал във форума. Друг е въпроса кой е ограбения, дали не е някой мафиот и ако е такъв дали ще останеш жив дълго време. Така е поне по криминалните филми.
- neutralen
- Активен потребител
моя адвокат ми говори за условна понеже не са ми ясни законите се интересувам възможно ли е само от разказа на един човек да ме осадят без свидетели без доказателства и т.н. дали тя има досие или не немога да знам аз никога съм нямал досие и никога не съм имал проблеми с полицията никакви провинения нищо
защо съм я взел в колата ми и на къде сме тръгнали ами във всеки случай не за да се гледаме.... но това няама никакво значение не съм я взел насила не е българка нито италианка това е кофти защото тези са големи националисти кво правя в италия дошъл съм на гости имам роднини но за италианците постоянен адрес означава да си имам италианска лична карта с всички документи... да съм италиански гражданин а аз нямам затова ме даржат под стража като предпазна мяарка до делото ок легално съм си тук с европейски документи всичко е ок и колата ми е легална отвсякъде просто немога да разбера как от разказа на един инталианец могат да ме осъдят....?
защо съм я взел в колата ми и на къде сме тръгнали ами във всеки случай не за да се гледаме.... но това няама никакво значение не съм я взел насила не е българка нито италианка това е кофти защото тези са големи националисти кво правя в италия дошъл съм на гости имам роднини но за италианците постоянен адрес означава да си имам италианска лична карта с всички документи... да съм италиански гражданин а аз нямам затова ме даржат под стража като предпазна мяарка до делото ок легално съм си тук с европейски документи всичко е ок и колата ми е легална отвсякъде просто немога да разбера как от разказа на един инталианец могат да ме осъдят....?
- turboo
- Нов потребител
TheOldMan написа:И в Италия, и в България могат да ви осъдят, а могат и да не ви осъдят. Идеята да питате "ще ме осъдят ли" в интернет форум е абсолютно безмислено. Адвоката, който ви е "измъкнал" би трябвало да е на светлинни година пред тези, четящи поста ви в оценката на обстоятелствата, доказателствата и вероятните изходи.
описах ти тва което те интересува ако имаш някакава идея сподели...
- turboo
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|