начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

konkurs

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

konkurs

Мнениеот gosheto » 13 Апр 2004, 15:40

Kolegi,molq, ako nqkoj ima informaciq za konkursa za mlad6i eksperti v Agenciatq za zakrila na deteto,kojto 6te se provede na 16-i i 18-i tozi mesec,da q spodeli.Predvaritelno blagodarq.
gosheto

Re: konkurs

Мнениеот Toshko » 13 Апр 2004, 15:53

Казаха ми, че с предимство ще бъдат кандидатите с турско-арабски имена и произхождащи от райони он Североизточна и Югоизточна България - като Търговище, Шумен, Кърджали и т. н. :-)
Нали всичко зависи от органа по назначаването ;-)
Toshko

Мнениеот gosheto » 13 Апр 2004, 15:54

Da no sa obqveni svobodni mesta za Sofiq
gosheto

Мнениеот gosheto » 13 Апр 2004, 16:03

Imam sy6tq vypros i za konkursa za mlad6i iuriskonsult v Komisiqta po tyrgoviq i za6tita na potrebitelite,kojto e na 15-i
gosheto

Мнениеот Toshko » 13 Апр 2004, 16:16

От двете места бих предпочел Комисията за защита на потребителя, по-интересно, вероятност за повече доходи, по-любопитна материя, ако спечелиш конкурса остави си и-мейл да ти пратя заглавието на една чудна книжка, откъдето да се подготвиш най-бързо и най-добре за работата, свързана е с коментар на ЗЗППТ и как са уредени в ЕС правата на потребителя.
Toshko

Мнениеот аз » 13 Апр 2004, 16:25

Влез в сайта на Комисията по търговия и защита на потребителите и там ще видиш кои са имената на одобрените кандидатури и тези на неодобрените, ако си сред някоя от двете категории, поне ще си наясно дали да ходиш или не на "прослушването" на 15.04.04 от 09.30 ч. в сградата на комисията...
Успех
аз

Мнениеот аз » 13 Апр 2004, 16:41

Същото се отнася и за държавната агенция за закрила на детето
аз

Назад към Конкурси, изпити