начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Дознатели

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Дознатели

Мнениеот mincho » 08 Окт 2003, 11:09

daite primerni vaprosi ot testa,koito se e iavil ste ni badat ot polza..,kolegi
mincho
Младши потребител

Мнениеот гала » 08 Окт 2003, 13:18

Колеги , много моля да ми кажете кога и къде има обявени дати за конкурс за дознатели в София . Просто незнам къде да потърся информация / в РДВР ли ? / Всяко РПУ само ли си обявява бройките . ?
Много моля за съдействие . Благодаря на тези които се отзоват .
Приятен ден на всички .
гала

Мнениеот pritesnen » 08 Окт 2003, 15:11

За Гала.
Бройките се обявяват в РДВР. Трябва да потърсите Началника на Дирекция "Човешки ресурси" в РДВР гр.София и той, ако е благоразположен може да ви даде повече информация за това кога ще има нов прием на документи. При кандидатстването в РДВР - София Вие избирате за кое точно РПУ ще кандидатствате. По мое сведение нямате право да кандидатствате само в РПУ-то в района на което попада вашият постоянен адрес, тъй като може да ви се наложи да разследвате и ваши съседи, и това естествено е разумно.
pritesnen

Мнениеот гала » 08 Окт 2003, 15:56

Много благодаря Притеснен . Аз предполагам , че както казваш нама да е много удачно да работя в моя район . Лошото е , 4е аз не знам в кой район искам / може тази в центъра - те май бяха 1 , 2 , 3 , 4 РПУ / , в смисъл за мен няма голямо значение . По - важното е какво ще рече '' ако е благоразположен '' - не се ли обявявят публично някъде .?
гала

Мнениеот ? » 08 Окт 2003, 16:51

Сигурно ли е, че не може да кандидатстваш за РПу-то по местоживеене-`щото аз чух точно обратното-че задължително трябва да кандидатстваш по местоживеене-например тия от Студентски град и Младост могат да кандидатстват само за 7-о РПУ!
?

Мнениеот pritesnen » 09 Окт 2003, 15:45

Обявяват се публично в местната преса.?! Как ще разбереш в кой точно вестник е направена обявата, ако не попиташ в РДВР???
pritesnen

Мнениеот mincho » 09 Окт 2003, 15:52

kolegi ,spodelete vpechatlenia ot izpita!
mincho
Младши потребител

Мнениеот pritesnen » 09 Окт 2003, 16:17

Минчо толкова много се изписа за този тест и устен изпит, че остана само да публикуваме и точните въпроси от теста. Но за това трябва да се обърнеш за съдействие само от Бойко Борисов
pritesnen

Мнениеот pritesnen » 10 Окт 2003, 16:03

Колеги някой знае ли кога ще има реални назначения? Писна ми една година да ходя на всевъзможни изпити и тестове, а да няма краен резултат.
pritesnen

Мнениеот mincho » 10 Окт 2003, 16:22

Търпеж му е майката.
mincho
Младши потребител

Мнениеот алекс » 11 Окт 2003, 10:13

кои въпроси от криминалистиката са включени в теста?Тактика на оглед, разпит...или друго?Не може ли някаде да се намери примерен тест?
алекс

Мнениеот karo » 11 Окт 2003, 11:25

Основен въпрос на изпита е - тактика на ходатайството!:)))))))) И стратегия на назначаването!:)))))))))))))))))
karo
Потребител

Мнениеот georgieva » 13 Окт 2003, 09:45

Ne sam se javjavala na tozi izpit,no ot kolezka znam,4e vuprosite ot nakazatelnoto pravo sa predimno teoria ot ob6tata 4ast,prestupleniata,koito se razsledvat ot doznatelite;ot nak.proces-dosudebnoto proizvodstvo;a ot kriminalistikata,predimno vuprosite bili svurzani s ekspertizite-koga,kak i koi gi nazna4ava;koi sa purvite sledstveni deistvia i t.n.Moi poznat ,na ustnia izpit,sa mu kazali njakakuv kazus i sa go popitali koja e purvata kvalifikacia kojato mu idva na um,kakvo shte napravi purv o,ako e doznatel i takiva raboti.
georgieva
Младши потребител

Мнениеот mincho » 13 Окт 2003, 10:39

POZNATATA TI ,NE TI LI KAZA NIAKOI PRIMERNI VAPROSI?
mincho
Младши потребител

Мнениеот Slun4ice » 13 Окт 2003, 10:49

Mincho, az shte ti napisha po-kusno niakoi ot vuprisite, a zashto ne i da ti kaja vsi4ki, zashtoto ve4e minah vuprosnia test:)No sega niamam mnogo svobodno vreme, moje bi po-kusno!
Slun4ice

Мнениеот georgieva » 13 Окт 2003, 10:50

Ne si spomnjam vuprosite,zashtoto ne sa malko,a i kakto kazah,ne sam se javjavala az.Kato cjalo,ne sa trudni,ne sa dvusmisleni-ili znaesh ili ne.Samo na ustnia izpit pri vseki e razli4no,doklokoto razbrax;nali znaesh,tam ocenkata e subektivna.
georgieva
Младши потребител

Мнениеот mincho » 13 Окт 2003, 11:46

skapo Slan4ice..,ste ti bada bezkraino blagodaren ..,moje i na e-mail..mitrov@abv.bg.blagodaria ti predvaritelno!!!!
mincho
Младши потребител

Мнениеот gotin » 13 Окт 2003, 13:08

Slan4ice ako moge6 napi6i vaprosite vav foruma !!!!!! Predvaritelno ti blagodaria ! Ako moge6 napravi go o6te dnes ,za6toto az utre sam na izpit !
gotin

Мнениеот Марго » 13 Окт 2003, 13:27

Имали излязли резултати след последните изпити по право? Имали някой да е получил предложение за работа?georgieva написа:
>
> Ne si spomnjam vuprosite,zashtoto ne sa malko,a i kakto
> kazah,ne sam se javjavala az.Kato cjalo,ne sa trudni,ne sa
> dvusmisleni-ili znaesh ili ne.Samo na ustnia izpit pri vseki
> e razli4no,doklokoto razbrax;nali znaesh,tam ocenkata e
> subektivna.
Марго

Мнениеот uporit » 13 Окт 2003, 13:32

Колеги вие знаете ли оценката, която получихте на юридическия изпит, защото на нас никой не ни я каза? Казаха ли ви кога да очаквате резултати от него?
Марго ти на коя дата се явява?
uporit

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити