- Дата и час: 24 Ное 2024, 19:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
отново конкурс дознатели
|
|
16 мнения
• Страница 1 от 1
отново конкурс дознатели
Колеги, чувам че е обявен конкурс за дознатели. Някой знае ли нещо по-конкретно?
- ensu
Re: отново конкурс дознатели
в бургас мина. тестът беше абсолютно същия комисиите също. нищо ново.
- милица
как така мина? кога е бил обявен? Аз разбрах че предстои...:( колко време минава от обявяване на конкурса, подаването на документи и изпита?милица написа:
- ensu
не знам дали ги обявяват публично, но знам, че почти навсякъде търсят дознатели. можеш да се обадиш в РПУ- тата в твоя град и ще ти кажат.Имай пред вид, че процедурата е около една година. Първо има тест с логически задачи, който въобще не е лесен .После те проучват до десето коляно, после медицински прегледи, интервюта.има и юридически изпит-писмен и устен, който също не е за подценяване. А накрая има психотест, който е доста труден, след това пак интервюта...абе въобще трябва да имаш железни нерви и мнго време и търпение за да минеш процедурата.
>
>
- valentine
Dani napisa
>
> Колеги, чувам че е обявен конкурс за дознатели. Някой знае ли
> нещо по-конкретно?
>
> Колеги, чувам че е обявен конкурс за дознатели. Някой знае ли
> нещо по-конкретно?
- Daniela Georgieva Yordano
Благодаря ви за отговорите. Ще опитам да попитам в РПУ -то , стискайте ми палци :)
- ensu
Абе колеги, май пак запецна работата с дознателите. Аз съм от одобрените от месец септември миналата година, минах всички изпити но само питам и никой не се интересува от мен. трябвало да имам връзки за да ме поиска някой от началниците и да ме назначат. АКО ИМА НЯКОЙ ОТ МОЯТА ВЪЛНА В СТАРА ЗАГОРА НЕКА ДА СЕ ВКЛЮЧИ!
- chakast za Stara Zagora
колеги не идвайте . аз от много години там. извън системата е по- добре зависи от вас как и п- какъв начин ще се реализирате. искате работа за 350 лева? С началник педагог или спортист ха!
- от системата
Re: ЕЕЕЕ samo za 350lv li e toa napliv? :)))
ako si mislite che rabotata e lesna se zablujdawate.Izwednaj ste vi se priiska ,izobsto da ne biahte kandidatsvali...
- Pitar PAN
Re: ЕЕЕЕ samo za 350lv li e toa napliv? :)))
това са само бакшишите останалото от вас каквото си изчукато по производствата и АКО НЕ ВИ ХВАНАТ . ЧЕСТИТО АКО ВИ ХВАНАТ ВОЕНЕН ПРОКУРОРЛ ПО ДОБРЕ АДВОКАТИ ТУКА НЕ Е ЗА ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ И РОМАНТИЦИ С ДИОПТЕРИ
- корумпиран
искам само да ви кажа, да не се унижавате като юристи и да работите като дознатели. нямате на представа какво е вътре в системата на мвр и какво ви очаква освен безпаричието има толкова много негативните неща защото няма да ми стигне времето. не идвайте при нас. не се натискайте за тази длъжност няма нищо прекрасно в нея особенно в настоящият момент когато дознанието е под шапката на мвр
- 13
a nali se govori 4e skoro ste mine pod 6apkata na sledstvietoNaistina li sa zapo4nali izpitie i testovete sastite li sa vseki znae 4e tazi rabota ne e dobra no e po-dobro ot nisto vse pak13 написа:
>
> искам само да ви кажа, да не се унижавате като юристи и да
> работите като дознатели. нямате на представа какво е вътре в
> системата на мвр и какво ви очаква освен безпаричието има
> толкова много негативните неща защото няма да ми стигне
> времето. не идвайте при нас. не се натискайте за тази
> длъжност няма нищо прекрасно в нея особенно в настоящият
> момент когато дознанието е под шапката на мвр
>
> искам само да ви кажа, да не се унижавате като юристи и да
> работите като дознатели. нямате на представа какво е вътре в
> системата на мвр и какво ви очаква освен безпаричието има
> толкова много негативните неща защото няма да ми стигне
> времето. не идвайте при нас. не се натискайте за тази
> длъжност няма нищо прекрасно в нея особенно в настоящият
> момент когато дознанието е под шапката на мвр
- prp
kolegi moje li niakoi da mi kaje kade da nameria podobni psiho testove za doznateli
- lord
- Нов потребител
16 мнения
• Страница 1 от 1
|
|