начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

A sega kakvo?

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

A sega kakvo?

Мнениеот Anita » 28 Ное 2003, 16:25

Uvajaemi kolegi, sled po-malko ot mesec 6te se yavya na posledniya si dyrjaven izpit! Ako priemem hipoteti4no 4e go vzema, kak sledva da procediram po-natatyk? Iskam da zapo4na staja si kolkoto se moje po-byrzo, no v naredbata se iziskva diplom za zavyr6eno obrazovanie ili podobem dokument, udostoveryava6t tova. Imate li predtava koga 6te mi se izdade toy i ne moga li da zadvija ne6tata. Molya spodelete vashiya opit otnosno zapo4vaneto na staja i ako ima nyakoi drebni ne6titsa 6te se radvam da go 4uya.
Anita

Re: A sega kakvo?

Мнениеот *petya » 28 Ное 2003, 16:41

Vzimash uverenie ot universiteta, vadish predvaritelno svidetelstvo za sydimost i niamash problem, nai-rano moje da zapochnesh staj januari.
*petya

Мнениеот eda » 28 Ное 2003, 16:43

Не е нужно да ходите с дипломата си в ОС във вашия град. За да Ви разпределят трябва да попълните, забравих какво във университета, но трябва да сте си взела всички изпити.
eda
Младши потребител

Мнениеот стрейнджър » 28 Ное 2003, 19:40

аз даже ще скъся процедурата и ще си подам документите сама в Мин. на правосъдието :))))
стрейнджър

Назад към Конкурси, изпити