начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

дознатели - пак

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

дознатели - пак

Мнениеот Вера » 02 Мар 2004, 13:34

Колеги, тръгна приемът на документи за дознатели. Моля ако някой има хубави лекции по нак. право, процес и криминалистика да ми услужи. neverna@mail.bg
Ясно е, че ще намеря начин да почерпя. Късмет на всички кандидати!
Вера

Re: дознатели - пак

Мнениеот гала » 02 Мар 2004, 14:09

Колежке , моля те кажи ми за кои градове има обявен прием - интерисуват ме София и Бургас. Много моля да ми кажеш къде трябва да проверя . А аз ще помогна с каквото мога . Благодаря .
гала

Мнениеот Вера » 02 Мар 2004, 14:54

Аз научих от вътрешен в РДВР източник. Като отидох да си подавам документите, видях обявление в местното РДВР, залепено вътре във фоайето. В друг град е. Отиди или прати някой да види има ли обявление.
Вера

Мнениеот :) » 02 Мар 2004, 17:02

Ver4e,zdravei:) Interesuva me ima li obyavena data za ispit po Nakazatelno prawo ve4e?! V koi RPU-ta priemat dokumenti za doznateli tuk v Sofia? Ako ne te zatrudnyava,bih se radvala da mi otgovorish! A az 6te ti usluja s lekcii po Nakazatelno prawo,Nakazatelen proces-po NP-mi 4ete lekcii N.Fil4ew, a po NPP-B.Ra6kow-pi6i mi - ako ima6 jelanie - elg@mail.bg;
:)

Мнениеот pon » 02 Мар 2004, 17:18

Mislq,4e v Sf priemat dokumenti v SDVR,no ne sym 100 % siguren
pon

Мнениеот :) » 02 Мар 2004, 17:28

Pon,mersi:) az 6te proverya,no kum kogo da se oburna,moje bi naprawo da ida na myasto ili da popitam po tel.?!
:)

Мнениеот Вера » 02 Мар 2004, 17:49

Не мога да знам за София, аз съм от провинцията. Лекциите ти на магнитен носител ли са, в смисъл ще можеш ли да ми ги пуснеш по e-mail?
Датата не се знае до последно, 10 дни преди изпита, който ще бъде тест с въпроси по нак. право, процес и криминалистика, кандидатите ще бъдат уведомени. След това ще има събеседване с преминалите успешно теста. Ще ми пратиш ли нещо?
Вера

Мнениеот x3na » 04 Мар 2004, 13:39

ne ti tribvat lekzii.testa e dosta elementaren nablegni na zakonite osobenno na sustavite na prestupleniata. po nepriatnata 4ast za vuprosite koito zadavat sled tova na ustnia ispit
x3na

Мнениеот blagorodna_makeva » 04 Мар 2004, 15:11

Уважаеми колеги,
информация за интересуващата Ви тема може да получите от служителите от "Човешки ресурси" към всяко РПУ или РДВР (СДВР) в страната. Всеки от тях има приемни дни и часове и ще Ви даде по-пълна информация. Както правилно е посочила последния колега, по-лесен е теста, а по-трудно ще Ви се стори препитването. Комисията обикновено се състои от преподаватели по Наказателно и Наказателно-процесуално право от Академията на МВР, в чиято компетентност, безпристрастност и строгост мога да Ви уверя. Успех на всички! Ако Ви интересуват все пак някои от критериите за подбор е добре да се запознаете с изискванията къмм кандидатите за офицерски длъжности в МВР (каквато е дознателската) и да проверите дали отговаряте на тях и дали може да покриете нормативите. Ще ги намерите в ЗМВР и в ППЗМВР.
blagorodna_makeva
Младши потребител

Мнениеот x3na » 05 Мар 2004, 14:11

blagorodna makeva ti spravi li se s ustnoto prepitvane?za6toto v na6ia grad po4ti nikoi ne se spravi!!!
x3na

Мнениеот об » 05 Мар 2004, 15:15

Не съм убедена в обективността на комисията при устното препитване. Няма критерии за оценка на кандидатите или поне аз не разбрах за такива. Успех на всички, дано се преборите честно с конкуренцията.
об

Назад към Конкурси, изпити