Начало
Историческа справка
IBAN SMETKI
Вписани адвокати
СЕМИНАР
Органи
Адвокатски колегии
Актуална информация
За членове
За контакти
Интернет връзки
English








<< Начало | Актуална информация |


ПРОТОКОЛ № 9

2016-07-28 |
П Р О Т О К О Л
№ 9
Днес, 28.07.2016 година се проведе заседание на Адвокатски съвет- Бургас…………………………………………….
Заседанието протече при следния
Д Н Е В Е Н Р Е Д :
1. Клетва
2. Вписване адвокати
3. Вписване младши адвокат
4. Отписване от регистъра ; временно преустановяване
5. Вписване на Адвокатско дружество
6. Жалби
7. Текущи
По точка 1 от дневния ред,
1.1.В. П. П., М. М. Н. и Р. В. Д., за които има влязло в сила решение за приемането им като адвокати в АК- Бургас, положиха клетва пред Адвокатския съвет.
1.2. П. С. Д., за когото има влязло в сила решение за приемането му като младши адвокат в АК- Бургас, положи клетва пред Адвокатския съвет.
2.1. Налице са предвидените в Закона за адвокатурата предпоставки за придобиване права на адвокат от С. Р. Ф.
На основание чл. 9 от ЗА, след полагане на клетва, същата да бъде вписана в регистъра на АК- Бургас, с месторабота град Бургас.
2.2. Налице са предвидените в Закона за адвокатурата предпоставки за придобиване права на адвокат от Б. К. К .
На основание чл. 9 от ЗА, след полагане на клетва, същият да бъде вписан в регистъра на АК- Бургас, с месторабота град Бургас.
2.3.На основание чл. 20 ал. 9 от ЗА вписва в регистъра на адвокатите Ц.С. Ц.
2.4.На основание чл. 20 ал. 9 от ЗА вписва в регистъра на адвокатите И. Т. Б.
2.5.Вписва в регистъра на АК- Бургас адвокат Б. И. Т, след отписването му от регистъра на АК- Х. Адвокат Т. следва да внесе по сметка на АК- Бургас встъпителен членски внос в размер на 1000 / хиляда/ лв.
3.1.Налице са предвидените в Закона за адвокатурата предпоставки за придобиване права на младши адвокат от ИВ. Л.Н.
На основание чл. 9 от ЗА, след полагане на клетва, същият да бъде вписан в регистъра на АК- Бургас, с месторабота град Бургас.
4.1. На основание чл. 22 ал. 1 т. 1 от ЗА отписва от регистъра на адвокатите В.Н. Д., считано от 02. 08. 2016 година.
4.2.На основание чл. 22 ал. 1 т. 1 от ЗА отписва от регистъра на адвокатите Н. Д. П., считано от 31.07.2016 година.
4.3. Да се уведоми адвокат Х.Г. М., че следва да внесе дължимия към САК и ВАС членски внос за 3 години, в размер на 720 лв., след което ще бъде отписана от регистъра.
4.4. Вписва в регистъра временно преустановяване упражняването на адвокатска професия от младши адвокат М. КР. С., считано от 16.06.2016 година.
5.1. На основание чл. 61, ал. 1 от ЗАдв. вписва в регистъра на адвокатските дружества при АК- Бургас Адвокатско дружество с наименование „ ……………”, със седалище и адрес: град Бургас, ……………. и съдружници : адвокат Ж. Д.К., адвокат Х. И. К.и адвокат И. Х.К.
Управители и представляващи адвокатското дружество: адвокат Ж.Д. К., адвокат Х.И. К. и адвокат И. Х. К,

5.2. На основание чл. 62, ал. 2 ЗАдв. да се издаде удостоверение за извършеното вписване в регистъра, както и удостоверения за вписване на всеки от съдружниците.
6.1. Определя адв. И. С.- Р. да извърши проверка по изнесеното в жалбите и да докладва резултата на следващото заседание на Адвокатския съвет през месец септември.
6.2.Определя адвокат Х. К. да извърши проверка по жалбата подадена от С. Г.И. и докладва резултата от извършената проверка на следващото заседание на Адвокатския съвет през месец септември.
7.1.Определя адвокат Т. Д. да извърши проверка за наличие на основание за образуване на дисциплинарно производство срещу адвокат Мария Петкова Николова.
7.2. Приема изпратеното писмо от ВАС, за проведена среща на АК- Варна с депутат от ГЕРБ и предложението на съвета във връзка с изменението и допълнението на ЗА, за сведение.
7.3. Приема изпратеното писмо от ВАС за провеждане на Националната конференция на Адвокатурата, през месец септември, за сведение и изпълнение.
7.4. Приема изпратените на и-мейла определения и решение на Върховен съд, за сведение.
7.5. Приема Решение на Административен съд- Бургас - по жалба на Председателя на САК , по ГРД № …………. г. БРС, за сведение.
7.6.Одобрява предложението на адвокат И. С.- Р. за организация и провеждане на семинарни занятия в СОК „ Камчия”, съвместно с Варненската адвокатска колегия от 07- 09. Октомври 2016 година.Настоящата информация да се публикува на електронната страница на АК- Бургас.





 
 
Back Home Top
         
© 2003, Адвокатска колегия - Бургас | usloviq
obnovqvane
proekt
Created by Lex.bg. Design by Creato.biz