Начало
Историческа справка
IBAN SMETKI
Вписани адвокати
СЕМИНАР
Органи
Адвокатски колегии
Актуална информация
За членове
За контакти
Интернет връзки
English








<< Начало | Актуална информация |


СЕМИНАР В ГЕРМАНИЯ

2016-01-04 |
ВИСШ АДВОКАТСКИ СЪВЕТ
ул. „Цар Калоян" № 1-А, 1000 София, тел: 987 58 59, факс: 987 65 14
рго1осо1@уаз.Ье



ИЗХ.№ 1714
22.12.2015 г.
ДО
ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА АС
гр..Бургас

Уважаеми колега,
С настоящото Ви уведомяваме, че както всяка година Немската фондация за международно правно сътрудничество (ВегйзсЬе 8ййип§ Гиг Ьйегпайопаю КесЬШсЬе ХшаттепагЪек е.у.) организира, съвместно с немската адвокатска колегия, програма за гостуване на адвокати от Централна, Източна и Югоизточна Европа в Германия, в която е поканен да участва и един български адвокат, отговарящ на следните условия: да е на възраст до 35 години, с добро владеене на немски език и да работи в областта на гражданското или търговското право. В програмата не могат да участват адвокати, които работят за немски адвокатски фирми в България или за адвокатски фирми с офис в Германия.
Програмата обхваща периода от 22 август до 1 октомври 2016 г. : Организаторите поемат изцяло разноските по програмата и по настаняването, както и средства за пребиваването им в размер на 550 евро, но гостуващите адвокати сами поемат пътните си разноски от и до гр. Кьонигсвинтер в началото и края на програмата.
Изпитът по немски език за определяне на кандидата ще се проведе в сградата на Висшия адвокатски съвет - гр. София, ул. „Калоян" № 1-А на 18 февруари 2016 г. от 930 ч.
В случай,че във Вашата колегия има желаещи да се явят на изпита,
моля. изпратете списък с трите им имена и учебното заведение, което са завършили, копие от диплома за завършено висше образование, автобиография, както и /документ \ за владеене на немски език на кандидатите( ако са представили такъв) не по-късно от 15 февруари 2016 г. (документите следва да бъдат постъпили във Висшия адвокатски съвет до тази дата).



 
 
Back Home Top
         
© 2003, Адвокатска колегия - Бургас | usloviq
obnovqvane
proekt
Created by Lex.bg. Design by Creato.biz